Lediga tjänster

Säljare

Vi söker en säljare som på Scanunit kommer få en drivande roll i företaget. Positionen innebär att tillsammans med kund ta fram en lösning enligt önskemål från kund. Som säljare ansvarar du för dina kunder/område.

Som säljare hos oss ligger focus på att kvalitén på allt utfört arbete är i enlighet med kundens och våra höga krav. Som säljare rapporterar du direkt till vår Försäljningschef.

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av att var ute på fältet och besöka våra kunder, men även att hitta nya kunder och kundsegment.

Vi söker dig som är mycket driven, noggrann och tycker om att ha kundkontakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning inom industri, av både lyft och industriell service.

Scanunit utför även olika typer av industriprojekt så med rätt bakgrund och likvärdig kompetens är du intressant för oss. Har du även kompentens inom stål och svets är det en merit.

Vi förväntar oss att du är mycket strukturerad och kan ha många bollar i luften. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer både till våra kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av arbetet. Vi uppskattar också om du har god IT vana.

Scanunit är inne i en förnyelsefas där vi riktar ett av våra mål på att öka vår försäljning inom lyft och industriella projekt.

Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som säljare kommer att ingå i Scanunits säljavdelning. I Sverige har vi kontor i Göteborg och Helsingborg varav du kommer att bli placerad i Göteborg. Rätt person med rätt personlighet kan vara stationerad i Helsingborg eller på annan ort.

 

Kontakta Martin Nilsson för ytterligare information.

Mejl: martin.nilsson@scanunit.se

Telefon:+46 42 37 33 55

 

Martin Nilsson

Försäljningschef

———————————–

SCANUNIT AB

www.scanunit.se