Förman

Vi söker en förman inom något eller några av följande område; plåt, svets eller rör.

Positionen innebär att hantera och leda olika projekt. Arbetet innebär jobb ombord fartyg, verkstadsarbeten eller kombinationer av dessa.
Ofta jobbar du med en projektledare men du får även agera självständigt och representerar då Scanunit mot klassällskap, rederier, fartygsinspektör eller fartygsbesättning. Vi strävar efter att ständigt försöka höja vår kvalitet och då blir du en viktig kugge för oss.

Det dagliga arbetet består huvudsakligen av kommunikation med kunder och leverantörer för att genom hela projektprocessen vara delaktig. Du kommer kontinuerligt vara ute vid dom olika projekten för att garantera att allt löper enligt plan.

Vi söker dig som är driven och noggrann. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda både stora och små projekt inom teknisk industri eller marina industrin men det är inget krav, din personlighet och inställning betyder minst lika mycket.
Vi utför även olika typer av projekt iland så med rätt bakgrund med likvärdig kompetens är du intressant för oss. Det kommer till största del vara stål, svets och rör-projekt

Vi förväntar oss att du är strukturerad och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Hög social kompetens är ett krav för bra relationer till våra kunder och leverantörer samt internt. Resor till olika projekt eller kunder är en stor del av det dagliga arbetet. God IT vana är meriterande.

Vi kan erbjuda ett intressant arbete i en dynamisk industri där du som förman kommer att ingå i Scanunits tekniska avdelning. I Sverige har vi kontor i Göteborg och Helsingborg.

 

Marcin Mikolajczak Berg för ytterligare information.

Mejl: marcin.mikolajczak@scanunit.se

Mobil: 072 58 93 500

 

Marcin Mikolajczak